World Of Tennis, Sports, Athletics och Combat Games

Den varma sommaren 2013 innehöll inte bara varma soliga dagar och iskalla Piña Colada det blev även lite jobb gjort. Ett helt gäng grafiska programpaketeringar gjordes tillsammans med Toetag för IEC:

World Of Tennis: ett månadsmagasin som följer upp ATP och WTA touren, Senior Touren och mycket mer. Den täcker i stort sett all professionell tennis och innehåller intervjuer, reportage och nyheter. Ett komplett tennis magasin helt enkelt.

World Wide Sports: IEC har producerat detta program sedan 2008 och innehåller en mångfald som ingen annan ens är i närheten av. Små och nästan okända sporter varvas med de största publiksporterna, isande vinterarrangemang blandas med heta sommarevent. Lagsporter inomhus mixas med individuella prestationer på öppet hav. World Wide Sports har allt och lite till.

World Of Athletics: Från IAAF till Golden League. Från Sydney till Stockholm. Från Friidrotts-VM och Usain Bolt till USA Track & Field och Matt Tegenkamp. World Of Athletics ger dig den bästa friidrotten med de största och de nyaste stjärnorna.